Borgermøde for sommerhus-ejere i Sæby Fritidscenter

Illustrationsfoto.

Borgermøde for sommerhus-ejere i Sæby Fritidscenter

6. marts 2019 - kl. 8:45 - af

Får du det optimale ud af dit sommerhus?
Kom til inspirationsmøde, hvor dit sommerhus er i centrum. Energibyen Frederikshavn Kommune vil i samarbejde med Energistyrelsens rådgivere fra SparEnergi.dk sætte fokus på, hvordan du optimerer energiforbruget i dit sommerhus – både for dig selv – og til udlejning.

Du går fra mødet med viden om, hvor du skal sætte ind, når du skal renovere. Du får gode råd til nye vaner og tips til hvordan det hele skaber værdi for dig og dit sommerhus – også i forbindelse med udlejning. Du får også gode råd til vinterlukning og frostsikring. SparEnergi.dk fortæller nogle gode historier fra andre sommerhuse, og viser dig vej til værktøjer, når du skal vurdere, hvad du skal gøre i dit sommerhus.

Tid og sted: 28. marts, kl. 19-21 i Caféen

Aftenens program:
19.00-19.10 Introduktion til aftenens forløb og hvem der er til stede v/Energibyen Frederikshavn

19.10-19.45 Energi i dit sommerhus v/Energistyrelsens rådgiver, SparEnergi.dk

19.45-21.00 Cafe og snak.

Efter aftenens oplæg kan du møde forskellige aktører, der bidrager med relevant information og inspiration. Du kan tage en snak med bl.a. rådgiverne fra Energistyrelsen. Og vi serverer kaffe og kage.

Tilmelding senest 25.marts på energibyen@frederikshavn.dk

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Borgermøde for sommerhus-ejere i Sæby Fritidscenter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER