Matiné om Sæbygaards historie gennem 600 år

Matiné om Sæbygaards historie gennem 600 år

4. marts 2019 - kl. 0:06 - af

Ældre Sagen Sæby og Sæbygaards Venner er gået sammen om et spændende arrangement i riddersalen på Sæbygaard søndag den 17. marts om eftermiddagen. Her vil der blive sat fokus på regenter, mennesker og musik i Danmark gennem 600 år – med særligt vægt på Sæbygaards og Danmarks historie fra Margrethe I og Børglumbisperne til Margrethe II og Arenfeldterne på Sæbygaard.

Matinéen er tilrettelagt af Sæbys pensionerede erhvervschef Helge Wittrup, der var Sæbygaard Fondens sekretær fra 1992 til 2004 og administrative projekt chef på slottet 2012-2014. Få kender som ham slottets spændende og omskiftelige tilværelse.

Emnet for arrangementet er ”Sæbygaards og Danmarks historie” – samlet og fortalt af Helge Wittrup, der siddende ved flyglet ind imellem fortællingerne vil blive assisteret af Sæbygaards Venner Mandskor, som også vil medvirke ved fællessangen.

I en pause vil der blive serveret kaffe og kage.

Tilmeldingen til arrangementet er i fuld gang og slutter fredag den 8. marts.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Matiné om Sæbygaards historie gennem 600 år' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER