Moderne hjem med god plan-løsning og energivenlig varme

Moderne hjem med god plan-løsning og energivenlig varme

3. marts 2019 - kl. 10:39 - af

Edc Jensen & Riise: Det er beliggenheden nær Sæby Nordstrand, som i første omgang vil give jer lyst til at kigge nærmere på denne totalrenoverede familievilla. Når flyttebilen kører ud af indkørslen for sidste gang, kan I straks omdanne den skønne og meget rummelige bolig til jeres nye hjem.

Ganske vist hedder byggeåret 1939, men det lader sig ikke se, for siden 2011 er ejendommen omfattende renoveret, så den i dag fremstår i flot og fuldstændig indflytningsklar stand. Foruden huset kan I glæde jer over garage og dobbelt carport med rigelig plads til biler, cykler og måske et værksted til weekendsysler.

Boligen tæller hele 248 m2, så her vil selv den pladskrævende eller sammenbragte familie kunne finde sig til rette. Både stueplan, første og anden sal byder ligeledes på en imponerende loftshøjde, så både de horisontale og vertikale niveauer bidrager til en fantastisk rumfornemmelse. Boligen opvarmes med en energirigtig luft til vand varmepumpe, så I kan desuden se frem til en rigtig fornuftig varmeøkonomi.

Stueplan er indrettet med fælles opholdsområder, hvor I mod sydvest finder køkken-alrum og stue i åben forbindelse. Det lækre Invitakøkken med sortlakerede elementer og klinkegulv er på én gang elegant og hyggeligt, mens I mod syd kan slå terrassedørene op og forlænge hjemmet ud i gårdhaven. I den modsatte ende af boligen ligger yderligere en stue / multirum, så børneleg og kaffekopper kan holdes behørigt adskilt, når familie eller venner lægger vejen forbi. I får også et lyst og indbydende badeværelse samt et meget rummeligt bryggers med rigelig plads til vaskefaciliteter, fodtøj og græsplettede overtræksbukser.

Den gode værelsesafdeling på første sal byder på fire værelser, der ligger samlet om et stort multirum til leg eller fælles lektielæsning og lign. Herfra er der udgang til en dejlig, sydvendt altan. I finder desuden boligens andet badeværelse i samme stil som badeværelset i stueplan. Endelig kan I følge trappen til anden sal, hvor det oplagte forældresoveværelse ligger.

Også udeområderne er lidt ud over det sædvanlige, for her finder I en lukket gårdhave omkranset af plæne og enkelte bede. Havearbejdet er dermed hurtigt overstået, og I kan i stedet nyde sommerdagene på de skønne terrassemiljøer.

Kort sagt får I en rummelig og totalrenoveret ejendom. Kontakt os, så vil vi med glæde arrangere en fremvisning for jer.

Adresse: Frederikshavnsvej 90
Mægler: Lars Jensen
Sagsnr. 93004788
Type: Villa
Boligareal: 248 m2
Grundareal: 1096 m2
Rum: 9
Værelser: 6
Antal plan: 2
Byggeår: 1939/2011
Energimærke: B
Pris: 2.498.000 Kr.
Ejerudgifter: 1567 kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Moderne hjem med god plan-løsning og energivenlig varme' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER