Idyl på landet og med total istandsat beboelse

Idyl på landet og med total istandsat beboelse

2. marts 2019 - kl. 16:50 - af

Nybolig Sæby: Den 76.125 m2 store grund, ligger hovedsagligt lige omkring ejendommen, dog ligger 2.888 m2 lidt derfra og er et typisk tørvelod fra dengang da man gravede tørv. Markerne er udlejet til naboejendommen og det giver pt en leje på ca 12.500,- om året, men den kan opsiges efter hver høst. Sælger har på dele af jorden opsat et hegn til hestehold og derudover benyttet jorden til jagt.

Ud over stuehuset er der i dag en udhusbygning som tidligere har været stald og lade som i dag fungerer som værksted på ca. 52 kvm og stald på ca. 88 kvm.

Stuehuset ser udefra ud som et ældre hus, men overrasker meget når man træder ind i det. Her er ”alt” skiftet indvendigt og det er et meget spændende hus. Der er etableret gulvvarme overalt i stueplan og der er efterisoleret både i gulv, vægge og loft. Bryggerset er det første man kommer ind i, her er der god plads til vaskemaskine og tørretumbler samt et teknikrum. Det er også fra bryggerset, at man kan komme ind på det første værelse, som har en god størrelse. Badeværelset er som resten af huset moderniseret siden nuværende ejer overtog ejendommen i 2011, og fremstår imødekommende og dejligt. Når man så går videre fra bryggerset og ind i køkken/allrummet, der åbner rummet sig fuldstændigt op da der her er åbent op til kip og med en ”kommandobro” som føre til værelserne på 1. sal. Køkkenet er med gaskomfur og flot lyst indrettet og stue/spisestue ligger i forlængelse af køkkenet. For enden af huset er der soveværelse med walk-in closet. Fra stuen går trappen op til 1. sal, hvor der er et stort multirum og kontorplads, samt 2 gode værelser – et i hver ende. Hele 1. sal virker meget åben og pga broen er man deltagende med dem der er på stueplan uden at det er forstyrrende.

Alt i stuehuset er lækkert og lige til at flytte ind i, udhuset trænger til en kærlig hånd, men det er jo også her, man selv kan sætte sit eget præg på bygningen, alt efter hvad man ønsker at bruge den til. Vi er klar til at fremvise den spændende ejendom og vil glæde os til at se jer blive lige så overrasket som vi selv blev, første gang vi kom der. Ring til os og bestil fremvisning eller få svar på jeres spørgsmål på 98 40 12 00.

Link: https://www.nybolig.dk/boliglandbrug/9352/stagstedvej/105085/933141

Sag nr.: 933141

Adresse: Stagstedvej 24, 9352 Dybvad

Kontant pris: Kr. 1.998.000,-

Udbetaling: Kr. 100.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.313,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 8.650,-/7.386,-

Bolig areal: 215 m2

Grund: 7,6125 ha

Øvr.bygn.: 140 m2

Opført: 1895/2018

Energimærke: B

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Idyl på landet og med total istandsat beboelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER