home Sæby – Læsø: <br>Perfekt 3 værelses andelsbolig

home Sæby – Læsø:
Perfekt 3 værelses andelsbolig

2. marts 2019 - kl. 8:30 - af

Denne andelsforening “Harmonien” ligger i umiddelbar nærhed af byens gågade og det hyggelige butikstorv med små specialbutikker. Stor dagligvarebutik og rutebilstationen ligger også ganske tæt på boligen i samme retning som bylivet. Mod øst kommer man til havnen på bare 5 min og det samme gælder for Gybels Plantage, som ligger i den modsatte retning.

Boligen er særdeles godt indrettet i fine kvalitetsmaterialer og i skønne lyse farver. Flisebelagt indkørsel fører ind i carporten, hvorfra man kan gå tørskoet direkte ind i entréen. En nydelig fordelingsgang med lyse rustikke fliser åbner op til de to værelser og badeværelset. Lige frem er der glasdør til den rummelige stue med hvidolieret parketgulv, som går igen i værelserne. I stuen er der stort glasparti mod vest og udgang til fin aftenterrasse.

Der er åben forbindelse fra stuen og ind i det skønneste tidsløse køkken med hvide grebfri fronter og nistret bordplade samt indbygget ovn og keramisk plade. Herfra er der skydedør til et dejligt bryggers med vaskesøjle, højskabe og bordplade med vask. Bagdøren fører ud i en hyggelig østvendt gårdhave med lille overdækket område og fin klatrende beplantning.

Boligens to skønne værelser har fine faste skabe med indbyggede skuffer og i det ene værelse er der lavet kontorplads med skuffer og bordplade fra JKE. Badeværelset er med grå melerede gulvfliser og muret bruseniche i hjørnet med klassiske aflange hvide fliser. Der er nydeligt skabsarrangement og grånistret bordplade med porcelænsvask.

I forbindelse med carporten er der adgang til et praktisk isoleret udhus, som også har dør til den bagvedliggende gårdhave. Mod vest er terrassen omkranset af en hæk og hele området er flot belagt med fliser og asfalt. En fin bebyggelse midt i Sæby.

Denne andelsbolig på 105 m2 er perfekt for et par eller en lille familie. Kontakt home for en fremvisning!

Købspris: 295.000

Boligydelse pr. måned: 7.634

Energimærkekarakter: B

Boligareal: 105 m2

Carport/udhus: 26 m2

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'home Sæby - Læsø:
Perfekt 3 værelses andelsbolig'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER