Minibyen Sæby hyldet for unikt fællesskab

Minibyen Sæby hyldet for unikt fællesskab

25. januar 2019 - kl. 14:09 - af

Fredag blev Minibyen i Sæby et stort skulderklap rigere, da de entusiastiske pensionister bag den lille by modtog GF Nords ”Tak for dit overskud”-pris for deres gode sammenhold og store sociale indsats.

Hvad der blot skulle have været en helt almindelig dag i Minibyen Sæby, blev pludselig til en anderledes dag i værkstedet, da GF Forsikring i Nordjylland, overrakte ”Tak for dit overskud”-prisen til de engagerede pensionister, der står bag den flotte miniby.

Gruppen af pensionister, der dag efter dag tropper op i Minibyen for at bygge på, nørkle med og vedligeholde den lille kopi af Sæby, har ikke blot skabt en turistattraktion til glæde for borgere og gæster i Sæby. Igennem deres 19 år lange arbejde med det imponerende minibyprojekt har de skabt et unikt fællesskab og har givet sig selv et friskt pust af liv, glæde og indhold i dagligdagen.

En imponerende indsats
Med GF Nords ”Tak for dit overskud”-pris fulgte 10.000 kr, som kan bidrage til, at Minibyen i Sæby har mulighed for at fortsætte deres arbejde mange år endnu. 

– Minibyen i Sæby er et fantastisk samlingssted for pensionister i området. De har gjort en imponerende indsats med at skabe et rum, hvor de på én og samme tid bidrager til Sæby, nyder hinandens selskab og får såvel Minibyen som deres fællesskab til at vokse. Derfor har Minibyen i Sæby i høj grad fortjent denne pris, siger Jens Jørgen Vinther, der er formand for bestyrelsen hos GF Nord.

Udover Minibyen i Sæby tre andre foreninger og privatpersoner en anerkendelse fra GF Nord. Alle modtagerne er nomineret af folk i lokalområdet via GF’s hjemmeside, og den endelige udvælgelse af modtagere har GF Nords lokale bestyrelse stået for.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Minibyen Sæby hyldet for unikt fællesskab' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER