Husk at skriv børnene op til dagtilbud

Husk at skriv børnene op til dagtilbud

17. januar 2019 - kl. 9:15 - af

Frederikshavn Kommune mangler viden om fremtidige børn til kommunens dagtilbud, efter at de nye visitationsregler trådte i kraft ved årsskiftet

– Husk nu at få skrevet dit barn på venteliste til dagpleje, vuggestue og børnehave.

Sådan lyder opfordringen fra Vibeke Post Madsen, der er centerchef for Børn og Skole ved Frederikshavn Kommune.

Nye visitationsregler, der blev indført ved årsskiftet, har nemlig betydet, at ventelisternes opbygning bliver ændret. Før var det barnets alder, der afgjorde placeringen på ventelisten, men i dag afgøres det af barnets anciennitet på ventelisten – jo før, man skriver sit barn op, jo bedre en placering får man.

– Ventelister og tildeling af pladser bliver nu styret af opskrivningsdatoen, så det kan bestemt betale sig at få opskrevet sit barn, hvis man gerne vil have indflydelse på, hvilken dagpleje eller institution barnet ender i, fortæller Vibeke Post Madsen.

På nuværende tidspunkt mangler 70-80 børn at blive skrevet på venteliste til en institution alene i Frederikshavn by.

– Vi ved, at de her børn eksisterer, og vi ved, at de på et tidspunkt får behov for en institutionsplads – men vi ved ikke, hvornår forældrene har tænkt sig, at de skal starte. Derfor opfordrer vi til, at man får skrevet sit barn op, så vi har de bedst mulige forudsætninger for at imødekomme flest muligt, lyder det fra Vibeke Post Madsen.

Man kan skrive sit barn op på ventelisten på Frederikshavn Kommunes hjemmeside.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Husk at skriv børnene op til dagtilbud' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER