Tag med på Kunsttur til Art Herning 2019

Tag med på Kunsttur til Art Herning 2019

15. januar 2019 - kl. 9:36 - af

Traditionen tro arrangerer Bibliotek & Borgerservice Frederikshavn Kommune heldags bustur til Art Herning på kunstmessens åbningsdag, som i år er fredag den 1. februar 2019. Turen er arrangeret i samarbejde med Galleri Nordenvind, Sæby.

Er du interesseret i kunst, eller har du lyst til at bliver klogere på kunst, så er denne bustur lige noget for dig. – På messen kan du møde nogle af de førende gallerier, der medbringer værker af omkring 250 internationale, landskendte og nye talentfulde kunstnere, forklarer Pernille Lisborg fra biblioteket. Det er en meget stor oplevelse at stå helt tæt på værker, man normalt kun ser på museer o. lign.

Mange af de førende danske gallerier udstiller på messen bl.a. Galleri Rasmus, Galleri Moderne, Galleri Wolfsen og fra Frederikshavn Kommune naturligvis Galleri Nordenvind fra Sæby, som du finder på stand nr. 226. Galleri Nordenvind er, med sin placering i Sæby, messen nordligste danske deltager, og har være med på Art Herning siden 2007.

Art Herning er kort sagt et sandt overflødighedshorn af kunst under samme tag, og nu får du chancen til at opleve det hele sammen med andre kunstinteresserede. Læs mere på www.artherning.dk/ og hent det fulde program for busturen på biblioteks hjemmeside bibl.frederikshavn.dk

Bustur
Bussen samler op i Skagen, Ålbæk, Frederikshavn og Sæby og kører retur til de samme steder. Prisen for turen inkluderer rundstykker i bussen, frokost på Hotel Eyde i Herning, adgang til messen samt sandwich på hjemturen. Øl og vand kan købes i bussen.

Pris for hele arrangementet er 500 kr. (eksklusiv drikkevarer). Billetter kan KUN købes på bibl.frederikshavn.dk under Det sker eller på dit lokale bibliotek i den betjente åbningstid, seneste 29. januar.

Ses vi til en dag med masser af god kunst?

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tag med på Kunsttur til Art Herning 2019' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER