Masser af tilbud for børn og unge på biblioteket

Masser af tilbud for børn og unge på biblioteket

10. januar 2019 - kl. 0:07 - af

Bibliotekerne i Frederikshavn Kommune er klar med et omfattende forårs- og sommerprogram. Ikke mindst børn og unge får mange tilbud på Sæby Bibliotek.

Blandt tilbuddene kan nævnes besøg af X-faktor-værtinde Sofie Linde, som i Manegen den 30. april i sit foredrag ”Fårking gravid” fortæller om graviditet, hormoner og tudeture.

Bogblogger Eva Lucia fortæller den 4. marts for elever i 7.-8. klasse ”Fra netflix til læsning” på en rejse gennem de 4 genrer fantasym horror, realisme og sci-fi samt anbefalinger til nutidig ya-litteratur, ig hvordan man selv kan komme i gang med at blogge.

Den 12. marts er der ”Girltalk” med undertitlen ”Det du ikke ved om din teenagedatter” i Manegen med Anja Bjerre, som bl.a. belyser, hvad der egentlig sker oppe i hovedet på teenagepiger. Hvorfor virker det nogle gange, som om deres verden vælter?

For de yngste (0-5-årige) er der familiekoncert med Popsi & Krelle den 23. februar i Manegen, og den 6. februar viser Det lille turnéteater ”Den standhaftige tinsoldat” for de 2-5-årige; det sker også i Manegen. ”Alfons Åberg” i Comedievognens opsætning ruller over scenen i Manegen den 2. marts; det er for de 3-9-årige, mes Gazart den 18. marts i samarbejde med Børnekulturelt Netværk disker op med ”Små og store hemmeligheder” for de 1-5-årige. ”Mariehønen Evigglad” opføres i Teatret St. Tv.’s opsætning den 8. maj i Manegen for børn i laderen 2-5 år, og ”Biblobiffen” afvikles på Sæby Bibliotek for de 3-5-årige den 29. marts, den 26. april og den 24. maj.

”Liile spejl på væggen der” gæster Sæby Bibliotek den 18. februar, hvor børn i alderen 4-12 år er velkomne. Den 21. februar er der noget for ægte Harry Potter-fans: ”Lav din egen tryllestav”, og den 22. februar siger Sæby Bibliotek ”Begynd din egen fehave” (også disse er for de 4-12-årige).

Der er yderligere tænkt på børnene i Sæby og omegn den 16. marts, hvor man kan lave gækkebreve, og den 15. og 16. april laves der papirklip og påske-pomponer, mens der den 22. maj bliver intet mindre end ”Sprogfitness” for de 5-7-årige.

Men allerede den 24. januar om formiddagen tilbydes introduktion til snapchat, pinterest og instagram, og den 31. januar kan man blive ”dus med sin Ipad”.

Om formiddagen den 19. februar tilbydes ”Vejledning i din babys søvn”, og den 12. marts afvikles babycafé og slyngevejledning.

Den 11. april får Manegen i Sæby besøg af søskendeparret TV-vært Ida og guitarist Johan Wohlert, som fortæller om deres livslange søskenderelation, og den 23. maj gæster psykolog Ulla Dyrløv Manegen med foredraget ”Den sammenbragte familie”, hvor hun behandler de spørgsmål og udfordringer, der melder sig, når nye familier skal bringes sammen.

Også på kommunens øvrige biblioteker vil der være masser af inspiration at hente, mest på hovedbiblioteket i Frederikshavn. Østervrå Bibliotek tilbyder bl.a. at ”blive dus med din have” den 14. marts og ”Aprilsfestival” den 3. april – i øvrigt gentagelse af samme i Manegen dagen før; dette er for de 3-9-årige.

Kataloget kan hentes på biblioteket eller ses via dette link: https://bibl.frederikshavn.dk/

Tekst: Per Rye

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Masser af tilbud for børn og unge på biblioteket' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER