Nytårstaffel hos Aktive Kvinder i Sæby

Nytårstaffel hos Aktive Kvinder i Sæby

9. januar 2019 - kl. 0:41 - af

Der er lagt op til en rigtig pigeaften, når Aktive Kvinder Sæby starter det nye år med nytårstaffel i Det Gamle Musikhus i Skolegade, fredag den 25. januar.

Der bydes først på tag-selv-bord med efterfølgende kaffe og dessert, inden det går løs med aftenens underholdning. Den står Marna fra Hobro for. Hun skal nok få sat stemningen ekstra i vejret, for hun er kendt for at levere både sjove og vovede revy- og bakkeviser. Ligeledes vil hun på festlig vis lægge op til fællessang. Der skal ske tilmelding senest mandag den 21. januar.

Nytårstaflet er det nye års første arrangement. Der bydes året igennem løbende på en lang række arrangementer af vidt forskellig art.

Torsdag den 28. februar arrangeres en teatertur til Hjørring. Her skal man på Vendsyssel Teater se et af Henrik Ibsens mest kendte teaterstykker, nemlig ”Et Dukkehjem”. Inden forestillingen skal deltagerne nyde en Tapas Planke i teatrets restaurant. Der er endnu ledige pladser, men tilmelding skal ske snarest.

Aktive Kvinder står også bag Hyggeklubben for Ældre. Her startes op torsdag den 10. januar kl. 14.00 i Det Gamle Musikhus. Birthe og Leif vil underholde med glad musik og fællessang.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nytårstaffel hos Aktive Kvinder i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER