Turisthus Nord ser spændende vækstpotentiale i lystfiskere

Turisthus Nord ser spændende vækstpotentiale i lystfiskere

8. januar 2019 - kl. 0:32 - af

Potentialet for at øge lystfiskerturismen særligt fra Tyskland er stort, og derfor går Turisthus Nord med i en ny markedsføringskampagne for at tiltrække flere tyske lystfiskere i 2019. Særligt i Sæby samt i forbindelse med havneudvidelserne i Frederikshavn og Skagen ser man spændende vækstmuligheder.

Nicheturismen vokser sig større disse år, hvor vi som turister i højere og højere grad vil være individuelle og sammensætte unikke ferieoplevelser, der matcher vores interesser. Med det for øje ser man en stor vækst af den såkaldte nicheturisme, hvor temaet for eksempel kan være vandring, fugle, MTB, cykling, ridning og meget andet. Senest er man også begyndt at få øjnene op for lystfiskere som turismesegment i dansk turisme. Særligt på det tyske marked er der spændende vækstmuligheder, og derfor søsætter VisitDenmark en stor markedsføringskampagne i 2019 for at tiltrække flere tyske lystfiskere til Danmark.

I Turisthus Nord har man tidligere haft fokus på lystfiskerturismen, men nu skaleres indsatsen op og Turistdirektør René Zeeberg ser et stort vækstpotentiale særligt i ydersæsonen: ”Vi ser nogle enormt spændende vækstmuligheder i lystfiskerturismen, da lystfiskere gerne rejser i skuldersæsonen såvel forår som efterår, og de har typisk en relativ lang opholdslængde i forhold til andre turister. I vores område har vi en bred vifte af muligheder for lystfiskere – uanset om man vil fiske ved en å, på havet eller fra en mole. Vi har masser at byde på særligt i Sæby men også i forbindelse med havneudvidelserne i Frederikshavn og Skagen, så jeg er overbevist om, at vi kan få et godt udbytte af markedsføringsindsatsen.”

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Turisthus Nord ser spændende vækstpotentiale i lystfiskere' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER