Sanne C flytter til ny adresse i Vestergade

Sanne C flytter til ny adresse i Vestergade

5. januar 2019 - kl. 14:00 - af

Efter 17 år på samme adresse, flytter en af gågadens ældste butikker til nye lokaler. Vestergade 13 bliver skiftet ud med Vestergade 31. Om det er tilfældigt eller karma med numrene må tiden vise, men hos Sanne C tror de på det sidste.

Den 1. marts overtager Sanne C lokalerne i bunden af Hotel Viking City’s bygning, overfor Slagter Tranholm.

Saebyavis.dk har talt med Sanne Christiansen om planerne for fremtiden:

”Vi har igennem længere tid været på udkig efter større lokaler, hvor vi kan udvide vores forretning, med det der efterspørges fra vores kunder. Vi vil gerne så meget mere, og er med tiden vokset ud af vores nuværende rammer. Derfor er vi også rigtig glade for den aftale, vi har lavet med Hotel Viking om lejemålet i nr. 31. Vi går fra 115 kvadratmeter butik til 200 kvadratmeter butik. Det får rigtig stor betydning for, hvordan vi kan præsentere vores varer, samt de nye tiltag vi har planer om. Derfor glæder vi os især til at få mere plads, men også til en mere central placering i gågaden”, udtaler Sanne Christiansen

Lokalerne der oser af atmosfære med det mørke trægulv, de runde buer, paneler på væggene og det flotte loft, skal igennem en større renovering i løbet af foråret.

Den smukke gamle facade får også en overhaling i løbet af foråret, når vejret tillader det, og bliver malet i den samme gule farve som de nærværende bygninger.

Sanne Christiansen fortæller at udviklingen og sortimentet i Sanne C gennem de sidste 17 år har ændret sig en hel del. Da butikken åbnede i april 2002 var det med brugskunst, men i takt med at isenkræmmere, dagligvarebutikker og andre tog brugskunst ind i deres sortiment, blev butikken udelukkende til en tøjbutik.

Den røde tråd hos Sanne C, både fysisk og online på SanneC.dk, er en sublim service, og at alle skal have råd til at klæde sig på uanset pengepungens størrelse, og det vil det fortsat handle om.

”Endvidere har vi store planer om en række spændende tiltag for at udvide vores målgruppe, og ikke ”kun” være en tøjbutik for prisbevidste kvinder, det vil det fortsat handle om, men vi vil være en butik, der favner bredere og ikke nødvendigvis kun kvinder. Indtil videre må vi dog vente lidt endnu med at få løftet sløret yderligere”, siger Sanne Christiansen

En nøjagtig dato for åbningen, har vi ikke fået oplyst på nuværende tidspunkt, men Sanne Christiansen fortæller, at der er rigtig mange ting, der skal falde på plads, og ikke mindst meget der skal flyttes, så derfor kan hun ikke give nogen præcis dato for åbningen, men satser på at være klar til et brag af en åbningsfest sidst i april om alt går vel.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sanne C flytter til ny adresse i Vestergade' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER