Teater for børn på Sæby Scenen<br>…

Teater for børn på Sæby Scenen

4. januar 2019 - kl. 9:23 - af

Sæby Scenens børnehold starter forårssæsonen for børn fra 0. til 4. klasse onsdag den 9. Januar.

I denne periode skal der arbejdes hen imod at opføre et eventyr i slutningen af april. Derudover skal der synges, danses og leges en masse teaterlege. Alle er velkomne, nye som gamle og uanset om man har spillet teater før eller gerne vil prøve kræfter med det.

10 sjove børn er allerede klar til at komme i gang igen efter nytår. De fleste af dem var med, da børneholdet i december opførte et lille julespil for familie og venner. Nu er der plads til, at flere kan komme og være med til den næste sjove opsætning. De dygtige unge instruktører Nanna og Sasha er klar til en ny sæson med endnu flere børn.

Der øves hver onsdag fra kl. 17 – 18.15 på Skovlyst. For forårssæsonen koster deltagelsen kun et halvt kontingent – nemlig 225 kr. Der kan læses mere på scenens hjemmeside: www.saebyscenen.dk, hvor der også er kontaktoplysninger på instruktørerne, der kan kontaktes, hvis man vil vide mere eller tilmeldes.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Teater for børn på Sæby Scenen
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER