Barberskum er ikke nytårsløjer <br>– det er hærværk

Barberskum er ikke nytårsløjer
– det er hærværk

31. december 2018 - kl. 12:47 - af

Mange unge synes det er sjovt at oversprøjte folks vinduer, døre og murværk med barberskum. Umiddelbart kan man synes, at det er en ganske harmløs nytårsfornøjelse, som er nem at fjerne. Men det du dagligt bruger i ansigtet, er til stor fare for træværk, maling og husfacader.

Så husk det nu, når ungerne i aften skal lave nytårsløjer. Barberskum er et absolut no go, da det vil blive betegnet som hærværk. Skummet kan opløse maling, så rammerne om døre og vinduer bliver ødelagte. Selv murværk kan få varige mærker, så stop med det, selv om I måske synes, det er en nem og sjov ting at rende rundt med nytårsaften.

Vær forsigtig i aften og pas på jer selv og andre og hold jer fra andres ejendele.

Godt Nytår!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Barberskum er ikke nytårsløjer
– det er hærværk'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER