Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

27. december 2018 - kl. 8:42 - af

Det er næsten ægte julemagi at kunne præsentere denne spændende og historiske ejendom på Langtvedvej 25.

Tilbagetrukket fra vejen ligger smukt Nic. Nellemanns tidligere sommerbolig – Det hvide hus – virkelig smukt beliggende og omkranset af skov, rhododendron, udstrakte plæner og stor flotte træer.

“Det hvide hus” er med andre ord en historisk ejendom beliggende i ualmindelig flotte omgivelser, der oser af charme og sjæl. Hele herligheden ligger på et jordare-al på 4.000 kvm., hvor man kan nyde stilheden i ro og mag til fuglenes kvidrer og det omkring løbende vildt, der stortrives i de naturskønne omgivelser.

Endvidere ligger ejendommen midt placeret i det naturskønne Nellemanns Have – en historisk have med sin helt særlige historie og oprindelse.

I 1940 gik Nic. Nellemann i gang med at opføre “Det hvide hus” som i dag står renoveret og tilbygget fra år 2000. Man føler sig velkommen i den lyse hall, hvor der er trappe til 1. sal og kælder. Fra hall adgang til flot soveværelse med stort vinduespar-ti med en ualmindelig flot udsigt til haven. Fra hall adgang til stort gæsteværelse. Hyggelig stue med plankegulve i åbent forbindelse til det store køkken-alrum, der sammen danner husets kerne og samlingspunkt. Der er store vinduespartier og skydedøre ud til den fantastiske sydhave med overdækket terrasse, hvor hele fami-lien kan samles. Om sommeren kan middagen nydes uforstyrret på terrassen med kig til det flotte landskab. I stueplan finder vi endnu to værelser samt badeværelse.

1. sal er indrettet med disponible rum som med fordel kan benyttes til gæsteværel-se, kontor og walkin-closet.

God tør og højloftet kælder indrettet som vaskekælder, badeværelse med adgang til disponibelt rum. Herudover to andre disponible rum til opbevaring og evt. hobby-værksted. Der er adgang udefra direkte til kælderen.

Få år efter at “Det hvide hus” var bygget opførte Nic. Nellemann den såkaldte Ibs pavillon, som er placeret højt i landskabet på grundens vestlige skrænt med flot ud-sigt mod øst over byens tage og Kattegat – En absolut perle af ren velvære.

Vi glæder os meget til at fremvise huset og de skønne omgivelser.

Mægler: Lars Jensen
Sagsnr. 93003432
Type: Villa
Boligareal: 173
Grundareal: 4000
Rum: 6
Værelser: 4
Antal plan: 2
Byggeår: 1940/50
Energimærke: D
Pris: 3.798.000
Ejerudgifter: 1.676

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER