Dybvad Kro og Hotel søger ny forpagter

Dybvad Kro og Hotel søger ny forpagter

25. december 2018 - kl. 5:32 - af

Janos og Helle  Hegedus, der har ejet kroen siden  1. juli  2011, fortæller til avisen, at de pr. 1. februar  2019 søger en ny forpagter, som har lyst til at drive  Dybvad Kro og Hotel.

Kroen har et stort  uudnyttet potentiale, oplyser ejerne. Hertil kommer, at der på kroen er 9 værelser og her iblandt en brudesuite og også et fællesrum  i forbindelse med værelserne. Endelig er der TV  og internet på alle værelserne. Der er ligeledes selskabslokaler  på kroen  med plads til i alt 300  personer.

Der er et stort køkken, som evt.  kunne anvendes til en sideløbende produktion, hvis man skulle have noget sådan i tankerne. Ud over selve kroen er der en villa, der er beliggende bag ved på 156  kvm., den kan benyttes af en ny forpagter.

Kim  Wolff Nielsen, der har været på kroen siden 2011, er stadig på banen efter  1. februar, så der hele tiden  vil være professionel hjælp til de fester og arrangementer, der  allerede er bestilt –  og i den mellemliggende tid, indtil en ny forpagter træder til, vil der stadig være mulighed for at bestille diverse fester, mad ud huset, arrangementer m.m.

Janos  slutter vores interview  med at sige, at man også kan købe kroen, hvis man brænder for det fremfor at være forpagter.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dybvad Kro og Hotel søger ny forpagter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER