Julehilsen fra Borgmester Birgit S. Hansen

Julehilsen fra Borgmester Birgit S. Hansen

23. december 2018 - kl. 5:50 - af

Kære borgere i den sydlige del af kommunen. Det er tid at se tilbage på året, der snart er gået.

1. januar 2018 startede det nyvalgte byråd. Det er altid spændende, hvorledes byrådet formår at arbejde og samarbejde trods forskellige udgangspunkter men alle med interesse i være med til at træffe vigtige kommunalpolitiske beslutninger. Jeg oplever, som formand for byrådet, at vi er kommet godt i gang, når vi tænker på de vilkår, vi har. Der er altid meget at gøre.

Dette indlæg skal handle om en tak og anerkendelse af alle de frivillige og foreningerne, som yder en uvurderlig indsats året rundt til glæde for fællesskabet. Og så vil jeg nævne nogle af de gode tiltag her sydpå i kommunen.

Der sker så meget på initiativ af frivillige og foreninger. Lad mig nævne i flæng: Aktiviteterne i Nellemanns Have, arbejdet omkring Sæby Spektrum, byudvikling Dybvad, Østkystens Guld, Vandsportens Hus, kunststofbane Skjold fodbold, læsehundene. Jeg ved godt, der er en fare ved at nævne nogle. Så virker det som om, andre er glemt. Det er de ingenlunde. Tusind tak til alle de frivillige, der hver dag gør noget og byder ind. Det er uvurderligt.

Kommunalt arbejder vi i det sydlige bl.a. med udvidelse af Sæby Lystbådehavn, detailhandels analyse, vandmøllen, fremtidig prioritering af strandene, samarbejde med virksomhederne, tiltrækning af arbejdskraft.

Der arbejdes hårdt i handlen, hos håndværksmestre og virksomheder.

Vi må bakke op.

Og så der er de vigtige kerneopgaver: børnene (dagtilbud, skolerne), ældreområdet, handicapområdet. Det er en evig kamp at have råd til et anstændigt serviceniveau. Vi er ramt af faldende befolkningstal, og dermed mindre skatteindtægt og færre indtægter i tilskud og udligning som nogle af de største faktorer.

Der skal kæmpes, og det oplever jeg også, at bestyrelser, byrådet, ansatte og alle, der vil denne kommune det godt, gør. Her bliver vi ikke færdige, men vi må kæmpe for at prioritere rigtigt. Det er der delte meninger om – hvad rigtigt er, men dialogen skal til – den er afgørende både når det går godt, og når der er udfordringer.

Til slut vil jeg takke for indsatsen rundt omkring, tak for invitationer til virksomhedsbesøg, til arrangementer, tak for at møde op til træffetid på Sæby Rådhus.

Rigtig glædelig og fredelig jul og godt nytår. På gensyn.

Foto: Flemming Due

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julehilsen fra Borgmester Birgit S. Hansen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER