Villa beliggende i hyggeligt kvarter tæt ved Kattegat

Villa beliggende i hyggeligt kvarter tæt ved Kattegat

23. december 2018 - kl. 1:15 - af

Nybolig Sæby: Baudersvej i Sæby har en rigtig god beliggenhed med gåafstand til Kattegat med strandpromenaden som fører ind til den hyggelige havn, og byen med gode handlemuligheder. Sæbygård skov ligger også i kort afstand.

Man parkerer i indkørslen foran garagen og på vejen op til huset er der et hyggeligt gårdmiljø hvorfra man efterår/vinter kan se ned til Kattegat. Her er der god mulighed for at lave en hyggelig morgenterrasse. Garagen er med el-port og der er indrettet værksted forenden.

Man kommer ind i vindfang/entre som er med lyse klinker på gulvet og god plads til at hænge overtøjet fra sig, fra entreen kommer man ind i fordelingsgangen hvorfra der videre er adgang til et dejligt stort værelse, her er vinduer på to sider, hvilket giver et godt lysindfald. Endvidere er der adgang til et mindre gennemgangs walkinn closet/værelse med en hel skabsvæg, herfra er der adgang til et fint stort soveværelse. Badeværelset ligger på modsat side af gangen, dette er pænt stort med lyse klinker og fint lysindfald fra ovenlysvindue. Her er endvidere brus og gulvvarme.

For enden af gangen ligger stuen som er i vinkel. Her er god plads til både sofa/hygge afdeling samt spiseafdeling. Stort vinduesparti som vender ud mod haven og her er udgang til hyggelig vestvendt terrasse som har en lille overdækning. Fra stuen er der adgang til køkkenet som har skabsindretning i massivt lyst træ. Fra køkkenet er der adgang til et stort lyst bryggers med udgang til forhaven.

I stue og værelser er der pænt parketgulv, i fordelingsgang linoleum og i bryggers og entre er der lyse klinker på gulvet.

Haven har en god størrelse, her er pænt beplantet samt græsplæne, haven er omkranset af hæk ud mod vejen og rækværk mod naboen. Bag garagen er der en overdækning.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/baudersvej/105085/933142

Sag nr.: 933142

Adresse: Baudersvej 1, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.198.000,-

Udbetaling: Kr. 60.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.713,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 5.351,-/4.459,-

Bolig areal: 116 m2

Grund: 731 m2

Stue/vær.: 1/3

Opført: 1957

Energimærke: C

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Villa beliggende i hyggeligt kvarter tæt ved Kattegat' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER