Nordjyllands Politi eftersøger en kvinde og hendes barn

Nordjyllands Politi eftersøger en kvinde og hendes barn

22. december 2018 - kl. 16:54 - af

Nordjyllands Politi eftersøger en kvinde og hendes barn. De er gået fra deres adresse i Aalborg og det frygtes at kvinden ikke på forsvarlig vis kan tage vare på barnet. Kvinden er fra Eritrea.

Kvinden:
Ezwti Ghebrehiwet Tkue, kvinde, 25 år, eritreansk afstamning, kort mørk afrohår – benytter parykker, almindelig til robust af bygning, gravid 6. måned, ca. 168 cm. høj. Iført en lysbrun/beige tynd let vatteret ¾ overgangsjakke med bindebånd, løbesko.

Barn:
Pige, Elyana Aron Mussie dansk talende, 1 ½ år, eritreansk afstamning, mørkt afrohår, højde ca. 90 cm., vægt ca. 11 kg. multiallergiker og derfor medicinkrævende. Iført lyslilla strømpebukser, lyslilla langærmet trøje af mærket pomp de lux, lyslilla kjole med sølvglimmer af chiffon af mærket pomp de lux.
Kaldenavn, Ellie.

Hvis man har set kvinden eller ved hvor hun opholder sig bedes man kontakte Politiet på tlf. 1-1-4.

Ezwti_1 1 kopier

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjyllands Politi eftersøger en kvinde og hendes barn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER