Efterlysning af formodet indbrudstyv

Efterlysning af formodet indbrudstyv

18. december 2018 - kl. 11:06 - af

Politiet efterlyser en formodet indbrudstyv, som man mistænker for at stå bag indbrud i flere villaer i Nordjyllands Politikreds.
Der er tale om en efterlysning af den 39-årige mand ved navn Psymon Larsen, der er 186 cm høj og almindelig af bygning.

Den 39-årige mand har været eftersøgt af politiet siden den 15. november 2018, men han har ikke ønsket at melde sig selv, trods adskillige opfordringer fra politiets side.

Ring 114 med oplysninger
Lederen af politiets efterforskning, politikommissær Mikkel Brügmann, oplyser, at efterforskningen har givet Nordjyllands Politi formodninger om, at den eftersøgte formodentlig enten opholder sig i hovedstadsområdet eller i Nordjylland.

”Hvis man ser ham, eller i øvrigt har oplysninger om hans opholdssted, så skal man straks ringe til Nordjyllands Politi på 114,” siger Mikkel Brügmann, der i næste åndedrag opfordrer den formodede indbrudstyv til at melde sig til nærmeste politi.

”Den eftersøgte ved, at vi leder efter ham, så han kan lige så godt møde op på nærmeste politistation,” siger efterforskningslederen.

En omfattende indbruds-efterforskning
Berigelsessektionen ved Nordjyllands Politi foretog i efteråret efterforskning i flere sager af indbrud i villaer. I den forbindelse blev der den 14. november 2018 foretaget ransagning i et lagerrum i Himmerland, hvor der blev fundet adskillige designgenstande i form af stole, sofaer, lamper, porcelæn mv. Alt sammen til en værdi af flere hundredetusinde kroner. Samme dag foretog Nordjyllands Politi anholdelse af to andre formodede gerningsmænd. Der er tale om to danske mænd fra Nordjylland på henholdsvis 42 og 55 år. Begge har sidenhen været varetægtsfængslet.

Det er politiets opfattelse, at Psymon Larsen har været medvirkende til flere indbrud i private boliger, ligesom man mistænker for at have forbindelse til de tyvekoster, der blev fundet i Himmerland 14. november 2018.

eftersogtperson

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Efterlysning af formodet indbrudstyv' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER