Tredje brand på samme adresse på 3 dage

Tredje brand på samme adresse på 3 dage

10. december 2018 - kl. 17:28 - af

Da Beredskabet i dag mandag, var i fuld gang med efterslukning af halmbranden, på adressen Fuglsangvej i Dybvad, indløb der melding om endnu en brand. Der var gået ild i stuehuset på selv samme adresse i Dybvad. Umiddelbart kunne det være en mulighed, at gnister eller andet havde antændt huset, men med stor afstand til den igangværende brand i maskinhuset, virkede det ret usandsynligt og Nordjyllands Politi finder det derfor mistænkeligt.

I stuehuset var der bl.a. ild i trappen til første sal, men igen var Beredskabet hurtige til at få slukket ilden, da de jo var i gang kun 100 meter derfra.

Politiet har nu afspærret området og der skal nu snarest muligt foretages en brandteknisk undersøgelse af brandstedet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tredje brand på samme adresse på 3 dage' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER