Hyggelig villa på central beliggenhed i Sæby

Hyggelig villa på central beliggenhed i Sæby

8. december 2018 - kl. 8:59 - af

home Sæby – Læsø: Villaen ligger højt og fra første sal er der flot udsigt mod øst hen over byens huse og med et strejf af vand imellem hustage og træer. Den flisebelagte indkørsel fører ind til tilbygning bag huset med stor fin entré. Her er klassiske røde gulvklinker og god garderobeplads. Tre trin fører op i husets køkken, som har hvidmalede låger og spiseplads. Der er åben forbindelse til lille gangområde og bue til stor lys stue samt dør til pænt lille gæstetoilet. I stuen er der store vinduer mod syd og originalt rustikt plankegulv. Mod vest er der udgang til dejlig træterrasse og mod øst er der fransk dør med tre trin ned til stort soveværelse. Et dejligt rum med forhæng til opbevaringsrum/walk-in closet og udgang til det hyggelige østvendte gårdhavemiljø.

I gangen fører den originale trappe op til første sal, hvor et stort repos kan anvendes til kontor eller hyggekrog. Herfra er der til den ene side adgang til et stort fint værelse mod øst med udgang til altan og smuk udsigt. Til den anden side et dejligt værelse med gavlvindue og udsigt over Byparken. Desuden er der et pænt lyst badeværelse med bruseniche i hjørnet, tagvindue og hvid sanitet.

Fra mellemgangen i stueplan – lige ved køkkenet, er der dør til kældertrappen. Et godt viktualierum med hylder møder en lige nedenfor trappen og videre er der adgang til et dejligt vaskerum med direkte udgang til indkørslen.

Foran huset er der anlagt en fin forhave med buske, der skærmer mod vejen, og bag huset er man helt for sig selv i den lille gårdhave. Herfra er der et par trin ned til haven mod øst, som er ganske nem at overskue. I forlængelse med indkørslen er der en ældre trægarage med støbt gulv og til den er der opført et slags værksted eller lysthus med store vinduer mod syd og godt lysindfald.

En dejlig lys villa tæt på havnen og byens gågade.

Kontantpris: 1.245.000

Udbetaling: 65.000

Ejerudgifter pr. måned: 2.298

Energimærkekarakter: c

Boligareal: 175 m2

Kælder: 19 m2

Grundareal: 723 m2

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hyggelig villa på central beliggenhed i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER