Forberedelserne til julen på Sæbygaard er ikke bare lige

Forberedelserne til julen på Sæbygaard er ikke bare lige

30. november 2018 - kl. 8:58 - af

Det hele startede for 2 uger siden med at flytte møbler og andre effekter. Vinduerne blev pyntet, og scenen blev sat op i riddersalen. Borde og stole skulle sættes op i riddersalen samt den lille udstiller-/frivilligekantine.

Juletræerne til riddersalen og gården blev sat op i sidste uge, og alle de andre juletræer har fundet deres plads i denne uge.

Mandag blev teltene og husene opsat i gården samt alle guirlanderne og lys på juletræerne. Midt på ugen kom der styr på det indendørs, så onsdag aften var alt klart til at udstillerne kan stille op fra fredag middag.

80-85% af udstillerne stiller op fredag, resten kommer lørdag fra kl. 8-10, og så skulle alt være klar lørdag, når Gammel Jul på Sæbygaard åbne klokken 10.

Alt er blevet stillet op af Sæbygaards Venner og Civitan Club Sæby, og i alt er der over hele forløbet, 30-50 personer i sving med de mange opgaver.

Desværre har der igen været nogle afbud i sidste øjeblik, og alle involverde har derfor arbejdet som besatte, for at få fat i nogle andre, hvilket er lykkedes.

Man startede på at varme Sæbygaard op for 2 uger siden, for under Gammel Jul på Sæbygaard anvendes der så meget strøm, som svarer til 2 parcelhuses elforbrug på et år. Ikke noget at prale af, men skal der være jul, så lad der være jul.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forberedelserne til julen på Sæbygaard er ikke bare lige' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER