De Blå Næser indvier den nye sauna

De Blå Næser indvier den nye sauna

30. november 2018 - kl. 0:28 - af

Vinterbaderne De Blå Næser i Sæby har enorm succes. Siden starten i 2009 har mange Sæbynitter fundet ud af, at det er sundt at vinterbade. Dengang benyttede man en gammel ombygget skurevogn til sauna, men den er langt fra tidsvarende længere.

Derfor har det været nødvendigt for klubben, at få bygget en ny sauna til de 86 medlemmer klubben har i dag. Bare i den første bademåned i år har klubben fået hele 16 nye medlemmer.

Den nye sauna er bygget af elever fra Frederikshavn Produktionsskole i Elling, med støtte fra fondsmidler fra bl.a. Roblon Fonden og Sparekassen Vendsyssel, samt lokale sponsorer.

Saunaen er bygget over en gammel skibscontainer, der er blevet beklædt med træ både udvendig og indvendig. Sidst er den blevet malet rød, så den passer ind i miljøet på havnen i Sæby.

Vinterbaderne inviterer til sammenkomst bag sejlklubben lørdag d. 8 december kl. 14. Her kan både medlemmer og andre interesserede se og prøve det nye vidunder, der er flytbar og kan tages med, når og hvis det nye vandsportens hus bliver en realitet. For selvom faciliteterne i sejlklubben har været helt okay de første mange år, så er der ved at være lidt trangt for de mange, der skal klæde om inden det kolde gys og varmen fra den nye sauna.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'De Blå Næser indvier den nye sauna' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER