Volstrup Kirke indbyder til julekoncert

Volstrup Kirke indbyder til julekoncert

26. november 2018 - kl. 1:03 - af

Julen er traditionernes tid. Der tændes lys på gader og torve, der pyntes op i hjemmene, der bages og brases, der købes gaver i uanede mængder, og der indbydes til julearrangementer og julekoncerter.

Og hvad koncerter angår, er Volstrup Kirke ikke nogen undtagelse. Søndag, den 09. december, kl. 19.00 slår kirken dørene op for den traditionsrige julekoncert, der i år afholdes for 22. gang i ubrudt rækkefølge. De medvirkende er, ligeledes traditionen tro, MAS-koret under ledelse af dirigent Jette Sørensen og Brass Ensemble Sæby under ledelse af dirigent Dorthe Linde Jørgensen.

Brass Ensemble Sæby indleder koncerten med præludiet ”See the Conqu’ring Hero Comes”. Herefter optræder såvel kor som orkester med to afdelinger. MAS-koret med bl.a. ”Lad julen komme ind”, ”Lille Messias” og ”O hellige nat”, mens der fra orkesterets afdelinger kan nævnes bl.a. ””Julesalmepotpourri”, ”White Christmas” og ”Vinterpotpourri”. Mellem de optrædendes afdelinger bliver der naturligvis også plads til fællessange.

Når de sidste toner af Brass Ensemble Sæbys postludium ”We wish you a merry Christmas” er tonet ud, er det kirkens, såvel som de optrædendes håb, at de forhåbentlig mange tilhørere vil gå hjem med en følelse af, at julen ikke kun er stress og jag, men også dejligt samvær og fællesskab omkring gode oplevelser.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Volstrup Kirke indbyder til julekoncert' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER