Efterlysning: Rumænsk mand mistænkt for indbrud og tyveri

Efterlysning: Rumænsk mand mistænkt for indbrud og tyveri

19. november 2018 - kl. 11:53 - af

Nordjyllands Politi efterlyser ud fra billeder en rumænsk mand, der formodes at stå bag flere tyverier. Borgere bedes kontakte politiet, hvis de genkender manden.

Den 2. november 2018 blev der stjålet et dankort under et indbrud i Vodskov. Senere samme dag blev dankortet misbrugt til at hæve 2.000 kr. i en pengeautomat. Politiet er endnu ikke 100 % sikre på mandens identitet, men har en kraftig formodning om, hvem han er:

”Vi mener at have genkendt gerningsmanden på overvågningsvideoen fra banken. Der er tale om en rumænsk mand uden fast bopæl i Danmark, og vi mener, han står bag flere lignende tyverier. Derfor håber vi på, at offentligheden kan hjælpe os med at finde manden,” fortæller efterforskningsleder Mikkel Brügmann fra Nordjyllands Politi.

Har man set manden, eller har man en idé om, hvor han opholder sig, så bedes man kontakte politiet på tlf. 114.

foto 4 helfigur

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Efterlysning: Rumænsk mand mistænkt for indbrud og tyveri' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER