Discolys, dans og drengerøven Guld Dennis

Discolys, dans og drengerøven Guld Dennis

19. november 2018 - kl. 8:15 - af

120 feststemte 10-14 årige fra Sæby og omegn var mødt op til det nye tiltag – Guld Disco, og aftenen kulminerede, da den lokale YouTuber Guld Dennis gik på scenen.

Guld Dennis, Guld Dennis, Guld Dennis lød det taktfast fra de fremmødte gæster kort før Guld Dennis gik på scenen til Guld Disco i Sæby Fritidscenter. Stemningen var næsten som før en koncert på en af sommerens mange festivaler.

Arrangørerne Sæby Floorball Klub i samarbejde med Sæby Fritidscenter og DJ Morten Korgaard har svært ved at få armene ned efter en aften, som forløb helt uden problemer og med høj stemning fra start til slut.

– Vi havde selvfølgelig håbet på flere gæster, men jeg må sige, at de fremmødte var klar til fest, fortæller en tilfreds formand for Sæby Floorball Klub, Hans Jørgen Nørgaard, og da Guld Dennis gik på scenen var stemningen på kogepunktet.

– Det var så god en aften, at vi allerede nu er gået i gang med at planlægge næste Guld Disco, og det er klart at kommentarer som fx: ‘Det var en fed aften’, ‘Vi kommer helt sikkert igen næste gang’, ‘Det var hyggeligt at hænge ud med vennerne’ og ‘sjovt med alle konkurrencerne’, gør, at vi tror på, at Guld Disco bliver en endnu større succes næste gang.

Arrangørerne kan også glæde sig over den store opbakning fra lokale virksomheder, som havde sponsoreret en masse gaver, der blev brugt til lodtrækninger og forskellige konkurrencer.

– Det er vigtigt for alle foreninger med opbakning, og vi er så taknemmelig for den opbakning, vi mærker, når vi har brug den, afslutter Hans Jørgen Nørgaard.

Datoen for næste Guld Disco er endnu ikke på plads, men arrangørerne forventer at kunne melde en dato ud i løbet af december måned.

GuldDiscoSæby1 GuldDiscoSæby

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Discolys, dans og drengerøven Guld Dennis' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER