Juletræstænding tog uventet drejning

Juletræstænding tog uventet drejning

18. november 2018 - kl. 16:50 - af

Dagens juletræstænding i Sæby, blev ikke helt som traditionen foreskriver. En bygningsbrand i Rimmensgade i Frederikshavn, sendte stigen, der ellers var på vej til Sæby, for at bistå julemanden med at få tændt byens træer, retur for at assistere kollegaerne.

Noget er trods alt vigtigere end julemanden, selv om det ikke er meget, men det blev dog alligevel jul i Sæby, for med bare 10 min. forsinkelse, var stigen fra Frederikshavn på plads på Torvet, og julemanden kunne tænde det store træ på Torvet og i resten af byen, kl. 16.10, lidt senere end annonceret, men selv stiger og julemænd kan blive forsinket.

Der var også, som lovet, slikposer til alle børnene, mens tonerne fra nisseorkesteret gav genlyd i byens gader.

Så julen kom alligevel til Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Juletræstænding tog uventet drejning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER