Solid murermestervilla med muligheder

Solid murermestervilla med muligheder

17. november 2018 - kl. 9:29 - af

RealMæglerne Sæby: Fra Gl. Ålborgvej er der kort afstand til skole, indkøb, bager og den smukke bykernen fra middelalderen, hvorfor gaden har en central beliggenhed i Sæby. Sæby er en flot kulturby, der er beliggende mellem skov og strand, her er musik i sommerlandet, skøn strandpromenade, dejligt havnemiljø, shopping, svømmehal, sportsaktiviteter, golf, børnevenlige sandbadestrande og meget meget mere. Den flotte bøgeskov Sæbygård Skov danner rammerne om det skønne Skovlyst, der emmer af kultur og historie.

Velkommen til en spændende murermestervilla centralt beliggende i Sæby. Du får en skøn hævet terrasse med dobbeltdør fra køkkenet og en stor kælder med gode disponible rum. Udenfor er der mod Gl. Ålborgvej plads til bilen i carporten, en mindre forhave og flisegang til hoveddørstrappen. Fortsætter du videre bagom kommer du til den skønne private have, der oser af hygge. Det er her du har fri adgang til frugttræer, træet med de sprødeste nødder og det dejlige drivhus med de skønneste blå druer. Græsslåmaskinen og andre haveredskaber er pænt gemt af vejen i et stort skur.

 Velkommen indenfor i stueetagen, der er indrettet med fordelingsgang, moderne badeværelse med hjørnebadekar, muret bruseniche med sorte mosaikfliser og gulvvarme. Dette er et af de rum, husets teenagere elsker at opholde sig i. Hjerterummet i huset er det store lyse JKE køkken med alt i hårde hvidevarer og gasblus, hvor du kan trylle og fortrylle med skøn madlavning. Køkkenet er i åben forbindelse med den store lyse stue, hvor der er et fantastisk lysindfald fra de store vinduer. Her er højt til loftet og plads til masser af hygge. Fra køkkenet er der stor dobbeltdør til den skønne terrasse, hvor sælger har tilbragt mange fritimer, da her er solskin fra formiddag til sen aften.

Tagetagen er med en mindre repos og to store lyse værelser, begge med skabe. I det ene værelse er det muligt at lave walk-in closet, da skunken ikke er fuldt udnyttet.

I kælderen er der også højt til loftet. Her er en god fordelingsgang, 2 store disponible rum, et køligt viktualierum, et mindre men lyst toilet med bruser og et stort bryggers med plads til både vaskesøjle og drejebænk. Der er selvfølgelig udgang til haven fra kælderen.

For yderligere information og ønske om fremvisning kan du kontakte Sanne på tlf. 72 260 760 eller 9300@mailreal.dk – alle ugens dage.

Link: https://www.realmaeglerne.dk/bolig/gl-aalborgvej-14a 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Solid murermestervilla med muligheder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER