Black Friday byder på LAN Party på Sæby Bibliotek

Black Friday byder på LAN Party på Sæby Bibliotek

14. november 2018 - kl. 11:33 - af

Trænger du til at rømme dit barns værelse for chipsposer, gamercomputere og klassekammerater med firkantede øjne, så send dem til LAN- Party på biblioteket. Her kan børnene game uafbrudt i over et halvt døgn, mens du kan gennemlufte værelset.

Det er det sociale og hyggen, der er i højsæde, når biblioteket inviterer til LAN Party på Sæby Bibliotek fra fredag den 23. november kl. 16.00 til lørdag morgen kl. 09.00.

Festen er for unge gamere i alderen cirka 12-15 år, som spiller sammen hele natten, eller så længe de holder ud – selvfølgelig under opsyn af bibliotekets personale.

– Vi har efterhånden en del erfaring med at afvikle LAN for de unge, og hver gang oplever vi et enormt fællesskab og sammenhold mellem deltagerne, også selv om de ikke kender hinanden på forhånd, siger bibliotekar Freja Madsen, som er én af arrangørerne.

Aftenen byder bl. a. på Counter Strike, Fortnite, Minecraft, Leauge of Legends og masser af gratis onlinespil, som alle kan være med til at spille. Der vil også løbende være konkurrencer, hvor der udloves præmier, og aftenen vil også byde på et par andre sjove aktiviteter, hvor børnene skal løsrive sig fra skærmen.

Biblioteket sørger for borde, stole og net til alle tilmeldte, men computer, skærm, mus, diverse ledningerne og stikdåse skal selv medbringes.

Det koster 75 kr. at deltage, og med i prisen er aftensmad i form af pizza i lange baner og morgenmad til dem, der holder ud. Tilmelding til LAN skal ske via bibl.frederikshavn.dk og senest den 21.november.

Husk at sende masser af drikkelse og snacks med i tasken, så de unge gamere kan holde hele natten.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Black Friday byder på LAN Party på Sæby Bibliotek' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER