Fest for hele familien i den nye Aldi

Fest for hele familien i den nye Aldi

11. november 2018 - kl. 10:09 - af

Lørdag den 24. november slår den “nye Aldi” i Sæby dørene op med et brag af en fest for hele familien. Der vil være alt fra besøg af julemanden og bogstavsjagt for børnene til mulighed for at vinde forskellige varer med hjem. Det sker i anledning af, at Aldi kan byde indenfor til et helt nyt butikskoncept med masser af dansk frugt, grønt og kød, duften af nybagt bake-off og inspirerende spotvarer.

Kom og oplev den nye Aldi på Sophus Falcksvej, når butikken den 24. november inviterer til massevis af gode oplevelser for hele familien. De morgenfriske vil blive forkælet med gratis kaffe og lækkert bagværk, mens børnene kan gå på bogstavsjagt i den nyindrettede butik og deltage i konkurrencen om at vinde en kæmpe pose med slik. Op ad dagen kan de mindste besøgende desuden opleve en kærlig julemand tage imod juleønsker, og der vil blive serveret gløgg og æbleskiver til de voksne og julesnolder til børnene. Derudover vil en fantasifuld ballonmand til åbningsfesten gæste butikken og underholde med fortryllende ballondyr samt byde på gratis lune popcorn til alle. Ved kassen vil der hele dagen blive uddelt skrabelodder til alle kunder, og der er hele 800 præmier i spil.

”Vi har glædet os meget til at slå dørene op for den helt nye Aldi i byen og se kunderne gå på opdagelse i de helt nye rammer. Vi har sørget for en masse sjov underholdning for store og små, og vi håber at se så mange som muligt til vores store åbningsfest”, fortæller butikschef Martin Lundgren.

Helt nyt butikskoncept
Festlighederne sker i forbindelse med, at Aldi kan fejre åbningen af et helt nyt butikskoncept. Nu vil Aldi byde på en unik og moderne indkøbsoplevelse – og samtidig tilbyde de skarpeste priser. Kernen i butikken vil fremadrettet være et stort udvalg af fersk kød, frisk frugt og grønt i høj kvalitet, en indbydende atmosfære og et bredt udvalg af økologiske og fairtrade-produkter. Derudover vil man kunne finde hjælp til dagligdagen med inspirerende temaområder og en convenience-reol med et bredt udvalg af hurtige snacks, færdigskåret salater og færdigretter – kort sagt en helt ny butik med masser af lys og indbydende farver, men til samme lave priser. Aldi vandt tidligere på året Politikens store discountpristjek af 36 udvalgte basisvarer, foran de øvrige discountbutikker. I 2018 har Aldi også vundet TÆNK’s pristjek af økologisk frugt og grønt, og sidste år Politikens discountpristjek på økologiske varer.

”Vi holder fast i de samme lave priser som ved den gamle Aldi, men derudover er næsten alt ændret. Nu vil man blive mødt af et bredt udvalg inden for økologiske varer, danske grøntsager, kød af høj kvalitet og lækkert nybagt bake-off – i helt nye omgivelser, der skal give kunderne en endnu bedre oplevelse, når de handler i butikken”, fortæller den stolte butikschef Martin Lundgren om det nye koncept.

Fejringen af den nye butik bliver skudt i gang lørdag den 24. november fra kl. 08.00.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fest for hele familien i den nye Aldi' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER