Nydelig familievilla med fine løsninger – tæt på stranden

Nydelig familievilla med fine løsninger – tæt på stranden

10. november 2018 - kl. 0:14 - af

home Sæby – Læsø: Hvis kvalitet i hverdagen står højt på jeres liste over prioriteter – både på jeres egen matrikel og i jeres lokalområde – så skal I unde jer selv et besøg på Solvænget 28.

Her får I en solid, velholdt og velopdateret villa i ét let plan. Og så er det ikke bare navnet på vænget, der klinger positivt, det gør tanken om de mange fordele ved beliggenheden også: Vejen er stille og uden gennemkørende trafik, så den er et dejligt udgangspunkt for børn såvel som voksne. Der er ikke langt til vandet – ja, I kan faktisk kigge derned – og endelig er her også noget så praktisk som skolebus til børnene.

Ejendommen er oprindelig opført i 1984, men den er efterfølgende vedligeholdt med kyndig hånd og opdateret, så den lever op til en moderne families krav: Så sent som i 2018 er der eksempelvis lagt nyt tag med betontegl. I får gulvvarme i køkken, badeværelse og toilet. Hygge og varme leveres af en varmepumpe, og den gode energi er der også tænkt på i form af lavenergivinduer. Ejendommen har Energimærke B, og det årlige fjernvarmeforbrug har ligget på under 9.000 kr.

Indretningen giver jer et køkken-alrum med forbindelse til en stor stue via franske døre. Fra både alrum og stue er der udgang til terrassen, som er vestvendt og delvist overdækket. Derudover er der fra køkkenet via bryggerset praktisk overdækket adgang til carporten, så ugens indkøb kan bringes i hus i tørskoet tilstand. I får desuden tre værelser, hvoraf et har direkte adgang til badeværelset og derfor er oplagt som forældresoveværelse. Et andet har direkte adgang til gæstetoilettet.

Planløsningen er desuden så fleksibel og veldisponeret, at der fint er mulighed for at etablere et ekstra værelse ved at inddrage nogle af kvadratmeterne i den store stue.

Sidst, men ikke mindst, skal den dejlige have nævnes. Ud over den vestvendte terrasse og et praktisk redskabsskur i forlængelse af carporten er her også masser af velplejede og velanlagte planter at hvile blikket på. Et skønt sted at være.

Skal det være jeres skønne sted? Bestil en fremvisning, og lad os præsentere jer for Solvænget 28.

Kontantpris: 1.988.000
Udbetaling: 100.000
Ejerudgifter pr. måned: 2.093
Energimærkekarakter: B
Boligareal: 122 m2
Garage: 32 m2
Grundareal: 711 m2

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nydelig familievilla med fine løsninger - tæt på stranden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER