Marksten for enden af Haulundsvej fjernet igen

SONY DSC

Marksten for enden af Haulundsvej fjernet igen

8. november 2018 - kl. 15:47 - af

For ca. 14 dage siden, blev der ved de offentlige toiletter for enden af Haulundsvej placeret en række halvstore marksten, som blokerede for kørende trafik. Tanken var, at man skulle undgå parkering tæt på bordene helt ned til vandet, men den valgte løsning var for voldsom, synes ejeren af grunden Margit Thomsen, som derfor igen har fået stenene fjernet.

Det er derfor nu igen muligt at køre helt frem til promenaden på Haulundsvej, til stor tilfredshed for dem avisen talte med torsdag eftermiddag. Om der på et senere tidspunkt igen bliver opsat en form for afspærring på stedet vides ikke.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Marksten for enden af Haulundsvej fjernet igen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER