Nyt kursus fremmer den digitale turisme

Nyt kursus fremmer den digitale turisme

1. november 2018 - kl. 6:33 - af

Denne uge tog 32 entusiastiske kursister fat på et nyt kursus i Digital Turisme i Skagen. Kurset udbydes af Turisthus Nord i samarbejde med Dansk Kyst- og Naturturisme og UCN, og målsætningen er at fremme den digitale turisme i Frederikshavn Kommune.

Vi bliver mere og mere digitale i disse år, og udviklingen går i en rivende fart. Inden for turismen ser man også en tiltagende digitalisering, og med det for øje har Turisthus Nord taget initiativ til et nyt kursusforløb i Digital Turisme sammen med Dansk Kyst- og Naturturisme og UCN.

Kursusforløbet giver en introduktion til forskellige aspekter af digital markedsføring i form af Facebook annoncering, Google Adwords, strategisk brug af de sociale medier med mere.

32 forskellige turismeaktører fra hele Frederikshavn Kommune har meldt sig til, og det glæder René Zeeberg, Turistdirektør hos Turisthus Nord: ”Vi er ovenud glade for at kurset har fået så flot tilslutning, for den digitale tilstedeværelse er altafgørende i den globale markedsføring. Turismen bliver mere og mere digital både i forhold til markedsføring men også når vi taler servicering af vores gæster. Et øget kompetenceløft inden for den digitale turisme styrker konkurrencedygtigheden for vores destinationer og erhverv i form af større synlighed i ind- og udland. Netop kompetenceudvikling er et af Turisthus Nords strategiske indsatsområder, hvor vi blandt andet fokuserer på at fremme den digitale turisme, sprogkundskaber samt service- og værtskab i Frederikshavn Kommune”.

Kurset i Digital Turisme er støttet af Den Europæiske Socialfond samt af Den Europæiske fond for Regionaludvikling.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt kursus fremmer den digitale turisme' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER