Kommunen inviterer de lokale håndværkere til dialogmøde

Kommunen inviterer de lokale håndværkere til dialogmøde

1. november 2018 - kl. 8:43 - af

Frederikshavn Kommune inviterer i samarbejde med Erhvervshus Nord de lokale bygge- og anlægsvirksomheder til dialogmøde den 7. november med fokus på samarbejde, fælles projekter og kommende opgaver.

Borgmester Birgit S. Hansen byder velkommen på mødet onsdag den 7. november klokken 16.00 og håber at se en masse af de lokale bygge og anlægsvirksomheder til en dialog om samarbejdet med kommunen.

  • Vi vil rigtig gerne høre fra håndværkerne selv, hvordan de oplever samarbejdet med kommunen. Hvor de ser muligheder, nye initiativer og fælles projekter -høre dem, hvad der virker godt i dag, og hvor der er plads til forbedringer. Dialog er nøglen til et succesfuldt samarbejde – så vi ikke kun taler sammen gennem aftaler, udbud og kontrakter, siger Birgit S. Hansen, Borgmester i Frederikshavn Kommune.

Opgaver på bedding
På mødet vil Kommunens Ejendomscenter, Park & Vej og Forsyningen fortælle mere om kommende bygge- og anlægsprojekter, som bliver sendt i udbud.

  • Over de næste par år har vi en række større opgaver på vej. Dem giver vi et overblik over på mødet, hvor der naturligvis er rig mulighed for at stille spørgsmål til projekter og udbud, siger Bent Westerberg, centerchef i Ejendomscenteret.

Adgangen til kvalificeret arbejdskraft til virksomhederne og efterspørgslen efter faglært arbejdskraft er også i fokus hos kommunen og på dagens møde. Her vil erhvervsplaymaker Tommy Lund Christensen fortælle om skolesamarbejdet, mens virksomhedskonsulent Kåre Holdt Madsen vil fortælle om indsatsen Move North.

Mødet foregår i Kattegat Siloen, og man tilmelder sig arrangementet via Erhvervshus Nords hjemmeside senest mandag den 6. november:
http://www.erhvervshusnord.dk/arrangementer/vis/artikel/frederikshavn-kommune-inviterer-til-info-og-dialogmoede-om-byggeri-og-anlaeg/#.W9lTvpNKi70

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kommunen inviterer de lokale håndværkere til dialogmøde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER