Få nyeste viden om skatteområdet på stormøder

Få nyeste viden om skatteområdet på stormøder

31. oktober 2018 - kl. 0:32 - af

Fra den 6. til den 13. november afholder LMO en række store skattemøder, hvor deltagerne bliver opdaterede på alt fra skattelovgivning til ejendomsvurderinger og aktuelle afgørelser.

LMO inviterer igen til en række større skattemøder, hvor deltagerne får et nærmere indblik i alt, hvad der rører sig på skatte- og ejendomsområdet netop nu.

Aktuel Skat-møderne stiller LMO’s skatte- og selskabseksperter sig til rådighed og lægger ud med en lang række indlæg. Blandt andet vil tilhørerne høre nærmere om konsekvenserne af ændringerne i forhold til virksomhedsskatteordningen samt straksfradrag.

Under møderne vil skatteekspert Mimi Shin Jensen tale nærmere om de nye lovændringer – herunder nedsættelse af bundskat, jobfradrag, pensionsindbetaling, boligjobordningen m.m.

Tre førende eksperter står klar
Derudover vil der blive stillet skarpt på den skærpede praksis indenfor udlejning og bortforpagtning. Der vil også være en status på ejendomsvurderingsloven, herunder de nye ejendomsskatter såvel som en status på bo- og gaveafgiftsloven.

Sidst men ikke mindst vil eksperterne løfte sløret for aktuelle afgørelser i forhold til virksomhedsordningen, deltidslandbrug, pengetanksreglen, og at man skal være opmærksom på indberetningen, når man handler med udenlandske aktier.

Aktuel Skat-møderne løber af stablen fra den 6. til den 13. november i bl.a. Nordjylland og foregår med indlæg fra chefrådgiver Kirsten Cato Jensen, chefrådgiver Susanne Møberg og skatteekspert Mimi Shin Jensen fra LMO.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs på møderne.

Dato og lokation
Aktuel Skat finder sted i LMO’s kontor 13. november i Østervrå.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Få nyeste viden om skatteområdet på stormøder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER