Renoveret villa med udsigt til Kattegat kan nu blive din…

DCIM100MEDIADJI_0165.JPG

Renoveret villa med udsigt til Kattegat kan nu blive din…

27. oktober 2018 - kl. 0:15 - af

Flot renoveret villa med en pragtfuld beliggenhed ved Sæby havn. Fra villaen er der flot udsigt til Kattegat samt op langs den flotte kystlinje – en beliggenhed i absolut særklasse. Villaen er beliggende på 762 kvm. flot anlagt grund med unikt havemiljø designet af havearkitekt og som passer perfekt til boligen. Lågen til gårdhaven åbnes og man føler allerede en glæde. Den skønneste gårdhave hvor havearkitetekten har formået at etablere den helt rette kombination af hygge og hjemlighed. Det er skønt hvordan terrassemiljøer og havepavillon er med til at bidrage til stemningen.

Ved villaen er der 50 kvm. stor garage med mindre værksted. Villaen er super velindrettet og fremstår velholdt og indflytningsklar. Der er gulvvarme i hele stueetagen og byder på flot rummeligt bryggers. Lyst og åbent køkken med lyse elementer og flot udsigt til Kattegat mens man står og arbejder i køkkenet. Stueplan ligger højt, så lyset står skønt ind i alrummet og stuen via den store sydvendte glaskarnap – Sjældent har jeg set så lækkert et rum med udsigt til havemiljøet, Kattegat og kystlinjen mod syd. Brændeovnen står centralt og er med til at bidrage til den hjemlige hygge i de kolde måneder.

I stueplan finder du ydermere et godt soveværelse med skydeskabe og udgang til terrasse. Tæt ved soveværelset er et flot renoveret badeværelse med gode bruseforhold.

1 salen rummer stuemiljø igen med lysindfald fra glaskarnappen mod syd – og igen med pragtfuld udsigt. Fra stuen udgang til altan hvor morgenkaffen bør nydes til den enestående solopgang. Flot badeværelse med støbt gulv med gulvvarme og gode bruseforhold. To værelser hvor sælger har etableret gode skabe, som gør opmagasineringen optimal.

Jeg er overbevist om at I vil få mange gode år i denne skønne villa. Ring i dag for fremvisning.

Adresse: Sdr Ringvej 28, 9300 Sæby
Mægler: Lars Jensen
Sagsnr. 93004516
Type: Villa
Boligareal: 191 m2
Grundareal: 762 m2
Rum: 5
Værelser: 3
Antal plan: 2
Byggeår: 1968
Energimærke: C
Pris: 3.298.000 Kr.
Ejerudgifter: 2.107 Kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Renoveret villa med udsigt til Kattegat kan nu blive din...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER