Sæbygarden på tur til sydens sol…

Sæbygarden på tur til sydens sol…

26. oktober 2018 - kl. 14:25 - af

Efterårsferien bragte en god del af Sæbygardens medlemmer til oktoberfest i Calella i det nordlige Spanien.

Garden deltog i den årlige oktoberfest og gav søndag aften koncert i et kæmpetelt. Der var god stemning og publikum kom hurtigt op på bænkene eller ud på dansegulvet. Tambourkorpset lagde for med nye indstuderede numre og efterfølgende var det harmoniorkesterets tur til at lade musikken flyde fra scenen. Ugen bød også på koncerter i byen Calella og som heppekor til fodboldspillere fra FFI.

Bølgerne slog ind mod stranden, men der blev badet og hygget sig på stranden. Vejret var omskifteligt, men bød på dejlig varme. Turen gik også til Barcelona, hvor der var guide med. Der blev shoppet, set på seværdigheder og oplevede hvor meget kontrol der er i byen. En parkeringsplads til bussen var en større opgave. Politiet var hele tiden på pletten, så det afkortede nogle af besøgene.

På hotellet hyggede Garden sig blandt andet med Greve ungdomsorkester, og det blev til to fælles koncerter. Lydniveauet var højt, men musikken var til stor glæde for publikum og deltagerne.

Fællesskabet var i højsæde på turen, og der var afsat tid til at nyde Calella by og tid at nyde de medbragte spil, og nærområdet.

Sæbygarden går nu i gang med at gøre klar til julekoncerter, en lidt anden genre end der blev spillet i Spanien.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbygarden på tur til sydens sol...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER