Boligerne på Farvervej i Sæby renoveres

Boligerne på Farvervej i Sæby renoveres

19. oktober 2018 - kl. 5:17 - af

Frederikshavn Boligforening er gået i gang med en omfattende renovering af afd. 32 – Farvervej, og stemningen blandt beboerne er god, sikkerheden er godkendt, og humøret og ikke mindst gejsten blandt håndværkerne er helt i top.

Beboerne har besluttet, at alle boliger skal have nyt tag, udskiftning af facadeelementer, nye vinduer, nye fjernvarmestik til alle boliger, pudsede facader males, kloakker skiftes, ny belægning i alle gårdhaver på indgangssiden og nye stakitter på gårdsiden – det bliver rigtig flot, når renoveringen er færdig ca. april 2020.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Boligerne på Farvervej i Sæby renoveres' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER