Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

15. oktober 2018 - kl. 11:20 - af

Renoveret et-plans hus beliggende attraktivt i Sæby centrum med gåafstand til byens seværdigheder.

Velkommen til denne flotte villa beliggende i centrum af Sæby med gå-afstand til byens seværdigheder. Siden sælger overtog huset i 2006 er boligen gennemgribende istandsat i gode materialer. Udenfor er haven anlagt med tanke for mindst mulig vedligeholdelse – fliser og græs og gode terraseforhold rundt om villaen. Den ugenerte gårdhave mod vest bør især fremhæves – her kan aftensolen nydes i ro og fred. Indkørslen er naturligvis også flisebelagt, og der er god plads til 2 biler i den dobbelte carport. Garagen anvendes i dag primært til opbevaring, og værkstedet har rigelig plads til håndværksmæssige udfoldelser.

Velkommen indenfor i denne veldisponerede bolig. Det store lyse køkken, der er adskilt til spisepladsen ved halvmur danner rammerne om mange hyggelige timer med familie og venner. En dobbelt fransk dør til stuen giver et rigtig godt lysindfald til de to rum, og i den store vinkelstue er der rigelig af plads til tv-hygge-hjørne, spisebord og hyggekrog. Fra stuen er der udgang til den sydvendte flisebelagte terrasse via stor skydedør. Ved den pæne indgang finder du et flot lyst gæstetoilet og et værelse. Der er god mulighed for at etablerer et større værelse samt anvende denne indgang til en teenageafdeling ell. lign.

I den anden ende af villaen finder vi to værelser, et soveværelse med udgang til haven, viktualierummet og et lækkert badeværelse med bruseniche. Den daglige indgang bliver nok via det store bryggers, hvor der er masser af bordplads og skabe.

Denne villa har en enestående beliggenhed centralt i Sæby og med kort afstand til byens mange faciliteter – en virkelig flot istandsat villa i et plan.

Adresse: Skovalleen 2A, 9300 Sæby
Mægler: Lars Jensen
Sagsnr. 93004431
Type: Villa
Boligareal: 177 m2
Grundareal: 985 m2
Rum: 6
Værelser: 4
Antal plan: 1
Byggeår: 1973
Energimærke: D
Pris: 2.198.000 Kr.
Ejerudgifter: 2.160 Kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER