Rift om turpas til Sæby i efterårsferien

Rift om turpas til Sæby i efterårsferien

13. oktober 2018 - kl. 12:04 - af

Lørdag kl. 9.30 åbnede Kop & Kande dørene til endnu en handelsdag, men noget anderledes end vanligt var det.

En kødrand af mennesker, der strakte sig fra butiksdøren og helt op til Thiele, havde lige efter kl. 8 taget form. Alle skulle de have fingre i et af Handelsstandsforeningens eftertragtede turpas til efterårsferien.

For bare 40 kr. er der et overflødighedshorn af gratis aktiviteter og vareprøver for børnene, hele uge 42. Også de voksne bliver tilgodeset, Slagter Tranholm lover alle voksne i følgeskab med et barn, en gratis varm leverpostej – ikke ringe!

Udover de mange ting man får for bare 40 kr, har børnene også mulighed for at samle bogstaver i nogen af butikkerne og derved deltage i en konkurrence og ekstra lækre præmier også skænket af byens forretninger.

I alt er der sat 500 turpas til salg, og da avisen kiggede forbi Kop & Kande ved middagstid, var der blot 18 stk. tilbage, så mon ikke der kan meldes udsolgt inden dagen er omme.

Turpas2018_tilrettet kopier

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rift om turpas til Sæby i efterårsferien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER