Arbejdet i Center for Familie drøftet i politisk udvalg

Arbejdet i Center for Familie drøftet i politisk udvalg

13. oktober 2018 - kl. 8:48 - af

I forbindelse med vedtagelsen af det kommunale budget for 2019 skriver forligsdeltagerne: ”Budgetparterne A, SF, C og Flemming Rasmussen (DF) er enige om, at Børne- og Ungdomsudvalgets budgetramme i 2019 forøges med 10 mio. kr. til Center for Familie.”

Videre hedder det: ”Parterne er enige om at få belyst Center for Families udfordrede budgetramme med henblik på tilpasning af serviceniveau, udgifter og budget. Denne belysning og eventuelle efterfølgende justering vil betyde, at det tidsmæssigt ikke kan forventes, at udgifterne i 2019 kan tilpasses den nuværende budgetramme. I belysningen af området inddrages erfaringer fra andre kommuner.”

Børne- og Ungdomsudvalget havde sagen på dagsordenen på udvalgets seneste møde. Her besluttede man at tage til efterretning løbende at følge op på Center for Families arbejde med at tilpasse aktivitetsniveauet til den givne budgetramme.

På mødet gav centerchefen for området med udgangspunkt i eksempler og cases en status på metoder og arbejde i centret foruden en orientering om handleplanen og dennes effekter, som de kan ses på nuværende tidspunkt.

Tekst: Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Arbejdet i Center for Familie drøftet i politisk udvalg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER