Mit liv i regnbuen – mød Silas Holst

Mit liv i regnbuen – mød Silas Holst

9. oktober 2018 - kl. 0:02 - af

På torsdag kommer Silas Holst til Sæby – og du kan endnu nå at få fingrene i en billet!

Foredraget er arrangeret i samarbejde med Hjerteforeningen i Sæby, hvor engagerede folk har peget på Silas Holt som en relevant foredragsholder med noget på hjerte.

Mobning har fyldt meget for Silas og hans personlige foredrag tager derfor afsæt i egne oplevelser med mobning. Et emne, der desværre stadigvæk er meget aktuelt for mange børn og unge. Mobning i form af verbale udgydelser og udelukkelse fra fællesskabet. Silas fortæller i foredraget, hvordan han selv kom igennem mobningen.

Silas Holst er især kendt som danser og skuespiller, men også som den ene far i en regnbuefamilie, der foruden Silas består af hans tidligere ægtemand Johannes Nymark, veninden Louise Mahnkopf, fællesbarnet Maggie My og familiehunden Batman. Den måde at leve som familie er utraditionel, men giver stor mening i Silas´ liv. Silas sætter regnbuefamilien som familiekonstellation ind i en bredere samtidskontekst, og i relation til danske samfundsnormer kontra resten af verden.

Book din billet lige her www.fof-vendsyssel.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mit liv i regnbuen – mød Silas Holst' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER