Nybolig Sæby: Kvalitetsbolig med højt til loftet og stor garage

Nybolig Sæby: Kvalitetsbolig med højt til loftet og stor garage

7. oktober 2018 - kl. 0:17 - af

Velkommen til Boelsmindevej 270 som ligger på rolig stikvej nord for Sæby med kun få minutters gang til en dejlig badestrand og tæt på skøn skov.

Via flisebelagt indkørsel kommer man til denne flotte og vedligeholdelsesfrie rødstens ejendom, som er bygget i 2010.

Her har du en helt fantastisk bolig, som er bygget i rigtig god kvalitet hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Flot bryggers med masser af skabsplads samt plads til vaskemaskine og tørretumbler. Stor entré med dejligt lysindfald, stort badeværelse med både spabad og bruseniche, spots i loftet (stjernehimmel) og masser af bord- og skabsplads – her har du også en dobbelt dør ud til haven. Fra entréen er der glasdør til stort og funktionelt køkken/alrum – her er alt i hårde hvidevarer og masser af bord-og skabsplads. I alrummet er der loft til kip med helt fantastisk stjernehimmel og skønt lysindfald fra de store vinduer og med dobbelt terrassedør ud til haven. Fra alrummet er der adgang til flot og hyggelig stue, hvor der er bygget en brændeovn ind i væggen således at man både kan have fornøjelse af brændeovnen fra stuen og alrummet. Stort kontor/værelse med udgang til haven.

I alrummet er trappen til 1. sal – med stor, lys repos og en skøn udsigt til haven, her er der flot badeværelse med bruseniche, stort soveværelse med skabs væg med skydelåger en dør ud til altan mod øst, hvor du kan nyde morgensolen og udsigten til havet. I den anden ende af 1. salen har man to næsten identiske værelser med hyggelig hems.

Overalt i boligen er der gulvvarme og Nilan genindvendingsanlæg.

Opført samme år som boligen og i samme kvalitet har man en stor garage med dobbelte el-porte, i hele underetagen er der flotte klinker på gulvet, dør fra garagen ind til et fint bryggers med masser af skabe og lyst toilet.

Trappe til 1. sal hvor man har en stor gildesal/ aktivitetsrum/hjemmebiograf eller andet. Et lyst opholdsrum med stjernehimmel og et stort vinduesparti i gavlen. Perfekt til sammenkomster/opholdssted for teenager om det er film/spil eller fest de ønsker eller anvendelig til pladskrævende hobbys.

Dette er boligen, hvor der er tænkt på at alt skal være nemt at vedligeholde i fin kvalitet og med en rød tråd igennem både boligen og garagen.

Haven er anlagt med græs og fliser rundt ved indgangsparti og indkørslen.

En helt fantastisk bolig i et skønt område – måske dit kommende hjem?

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/boelsmindevej/105085/933008

Sag nr.: 933008
Adresse: Boelsmindevej 270, 9300 Sæby
Kontant pris: Kr. 3.295.000,-
Udbetaling: Kr. 165.000,-
Ejerudgift pr. md.: Kr. 2.639,-
Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 14.760,-/12.310,-
Bolig areal: 225 m2
Grund: 1.306 m2
Stue/vær.: 1/4
Opført: 2010
Energimærke: A10

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nybolig Sæby: Kvalitetsbolig med højt til loftet og stor garage' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER