Indlæg: Hold fingrene fra vores lokaldemokrati!

Indlæg: Hold fingrene fra vores lokaldemokrati!

7. oktober 2018 - kl. 7:12 - af

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra Karsten Munk.

” – Vi har ikke uanede mængder penge, men vi har uanede kræfter i den her sag, som vi bliver ved med at kæmpe for, siger Jesper Christensen, formand for Sæby Sportsfisker Klub.”

” – Det er et klart brud på EU’s Vandrammedirektiv, at fiskene ikke kan vandre op i Å-systemet for at gyde, og jeg mener, det er det værste eksempel, vi har på en spærring af et helt vandsystem i landet, siger Jan Nielsen.”  citat slut.

” – Vi skal tage hensyn til kulturarvsværdier, bredejerne, naturen og miljøet, så det er ikke en enkel sag. Vi vil tage en beslutning, når vi har været hele vejen rundt om den sag, siger Birgit Hansen.”

Jeg mener at vide, at Sportsfiskerforeningen, med Jesper Christensen i førersædet, har kæmpet for at få fjernet stemmeværket i adskillige årtier. Det kan altså ikke komme bag på byens borgere.

Jeg er egentlig ligeglad med hvilken status Slots og Kulturstyrelsen har givet Sæby mølle og stemmeværket.

Det er mulig Frederikshavn Kommune har bestilt en analyse af forholdene omkring Sæby mølle, men det er kun for ikke lægge sig ud med et tåbeligt, udemokratisk EU direktiv, der skærer alle Europas vandløb over Én kam.

Hvorfor sidder der et skilt med –fiskeri forbudt- nede ved Fiskerstien ? Man kan da ikke kræve et af byens vigtigste vartegn fjernet for at få fri fiskepassage hele vejen op i Sæby å, hvis der allerede nu er fiskeri forbudt neden for stemmeværket.

Det her har ikke noget at gøre med at skille skæg og snot, men at en lille lokal interesseorganisation med voldsom aggression forsøger at gennemtrumfe noget der i den grad vil skade Sæby. Det bliver selvfølgelige ikke mindre grotesk af at emsige embedsmænd i EU blander sig i Sæby´s historie og fortsatte evne til at trække turister til byen. De skal holde fingrene fra vores lokaldemokrati.

Hvad vil Sæby´s borgere sige til at man jævner de historiske bygninger i Algade med jorden? og laver skaterbane, parkour klatrestativer og racerbane for mini-racerbiler, for at tage et par grove eksempler.

Jeg frygter at Frederikshavn Kommune giver efter for pres fra EU og sportsfiskerforeningen.

Skulle det ske, og det senere viser sig at Jeres vilde nedrivningsplaner ”går i fisk”, så kom ikke og sig I ikke var advaret.

2 kommentarer til “Indlæg: Hold fingrene fra vores lokaldemokrati!” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Indlæg: Hold fingrene fra vores lokaldemokrati!”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indlæg: Hold fingrene fra vores lokaldemokrati!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER