Drikkevandet i Dybvad skal fortsat koges

Drikkevandet i Dybvad skal fortsat koges

1. oktober 2018 - kl. 18:39 - af

Der er stadig problemer med drikkevandet i Dybvad.

Dybvad Vandværk oplyser, at der desværre stadig ikke er nyt om drikkevandet i byen, men man forventer, at der kommer en opdatering i løbet af i morgen, tirsdag den 2. oktober.

Indtil da skal drikkevandet stadigvæk koges!

Der er risiko for at drikkevandet fra Dybvad Vandværk er forurenet, sådan skrev vandværket i en meddelelse den 27. september. Vandet kan sagtens bruges til kar- og brusebad, men skal det bruges til tandbørstning, skylning af salat og grøntsager eller som drikkevand, skal vandet koges i 2 min. så evt. bakteriere bliver dræbt.

2 kommentarer til “Drikkevandet i Dybvad skal fortsat koges” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Drikkevandet i Dybvad skal fortsat koges”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Drikkevandet i Dybvad skal fortsat koges' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER