Sofie Klingberg til Sogneaften i Lyngså kirkehus

Sofie Klingberg til Sogneaften i Lyngså kirkehus

19. september 2018 - kl. 9:00 - af

Sofie Klingberg: “Det gav mig så meget at lave tv om at miste min mor”.

Dokumentarprogrammerne “Mor er død, men det taler vi ikke om…” blev lidt af en vendepunkt i Sofie Klingberg Kruhøffers liv.

Da Sofie Klingberg Kruhøffer var 16 år gammel, mistede hun sin mor, som døde af en kræftsygdom. Tabet bragte af indlysende årsager Sofie ud i sit livs krise, som hun dengang bearbejdede i en sorggruppe for børn, der har mistet.

Nu er Sofie blevet voksen, og tabet af moderen har hun lært at leve med. Men det forsvinder aldrig nogensinde. Sådan er det også for de andre børn fra den sorggruppe, Sofie gik i som barn. Deres sorg forsvinder heller aldrig.

I tv-programmerne ”Mor er død, men det taler vi ikke om…”, som blev sendt på DR, opsøgte Sofie nogle af de andre fra sorggruppen for at tale med dem om, hvordan tabet havde påvirket dem.

– Det var en god oplevelse på den måde at kunne spejle sig i hinanden igen, lige som vi kunne, dengang vi gik i sorggruppen, men nu med et andet perspektiv her så mange år efter.

– Vi genoplevede på en måde det, som sorggruppen kunne, selv om vi er mange forskellige steder i livet nu. Vi har nogle vidt forskellig historier, men der er alligevel mange ting, der går igen. Ikke mindst det med, at man har sorgen med sig altid, og at den i perioder kan komme til at fylde meget igen, når man oplever et eller andet, der minder én om det.

Hør Sofie fortælle om sine oplevelser til Sogneaften, torsdag den 27. september kl. 19.00.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sofie Klingberg til Sogneaften i Lyngså kirkehus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER