Meddelelse fra Dybvad Varmeværk A.m.b.A

Meddelelse fra Dybvad Varmeværk A.m.b.A

17. september 2018 - kl. 0:46 - af

Onsdag den 19. september i tidsrummet fra kl. 9.00-12.00 vil der være en kortvarig afbrydelse af varmeforsyningen til alle forbrugerne i Dybvad by. Afbrydelsen skyldes frakobling af gammel oliekedel, som ikke anvendes mere.

Såfremt der er spørgsmål, er man velkommen til at kontakte varmeværket.

Varmemester Jens Larsen

Formand Peter Boel Beck

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Meddelelse fra Dybvad Varmeværk A.m.b.A' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER