Debatindlæg: Flere penge til de alleryngste?

Debatindlæg: Flere penge til de alleryngste?

10. september 2018 - kl. 17:15 - af

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra Peter Christensen på vegne af Birgits Børn.

Der er kun få dage til at politikerne i Frederikshavns Kommune for alvor åbner for ballet, og tager fat på budgetforhandlingerne. På byrådsmødet onsdag d. 12. er Budget 2019 på dagsordenen, og her vil vi med spænding følge med. Vi har i flere måneder arbejdet frem mod denne dag. Flere politikere har henvendt sig, og udtrykt forståelse for vores sag, og senest har Borgmesteren i Nordjyske også været på banen, med en håndsrækning til 0-6 års området. Alt dette er blot ord, det er NU vi vil se handling.

Vi som forældre har en rolle. Vi skal tage vare på vores børn. I som politikere, Birgit, Anders ja alle 29, jeres rolle er via jeres politik at skabe den økonomiske ramme, der giver de dedikerede ansatte rum og mulighed til, at være med til at forme og styrke kommunens yngste borgere, til når de engang skal videre til skolen. Dette kræver varme hænder, varme hjerter – ikke besparelser.

I budgetforslaget fra Børne og Ungdomsudvalget er der lagt op til, at den stærkt kritisable økonomiske opbremsning området oplevede her i 2018, skal danne en ny håbløs lav standart for 2019. Det kan og vil vi ikke leve med.

Vi er blot forældre – de fleste i byrådet er forældre. Vi er i Borgergruppen Birgits Børn overbeviste om, at alle vil børnene det bedste, og at I i byrådet er klar til at investere i fremtiden. Derfor, når budget 2019 er lagt, og resultaterne kommer på bordet, så kan vi se jeres ord blive til handling. Så kan vi sammen, borgere og politikere, vende vores stemme mod Christiansborg, og det kommende folketingsvalg.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Debatindlæg: Flere penge til de alleryngste?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger