Borgermøde:<br>Vil du spise sammen med os…?

Borgermøde:
Vil du spise sammen med os…?

8. september 2018 - kl. 8:49 - af

Tirsdag den 18. september inviterer Landsbyklyngen Østkystens Guld til stort borgermøde på Stidsholt Ungdomsskole. Alle borgere i hele området og andre interesserede er velkomne…

Rigtig mange borgere i Voerså – Lyngså – Præstbro – Mølholt – Ørtoft – Stidsholt samt omegn har i foråret deltaget i en borgerundersøgelse.

– Nu forelægger resultatet, og det vil vi super gerne præsentere for jer, siger Søren Holm Kristensen, som sidder for bordenden i Styregruppen bag Østkystens Guld.

Frederikshavn Kommunes Borgmester Birgit Hansen er også spændt på resultatet og hun har derfor lovet at komme og byde velkommen til aftenens møde på Stidsholt Ungdomsskole.

Alle de mange besvarelser af borgerundersøgelsen er samlet i en rapport og danner nu overblik over borgernes ønsker og behov i Landsbyklyngen Østkystens Guld. Mange besvarelser bevæger sig samme vej og andre stikker i forskellige retninger. Men alle indkomne forslag og ønsker, er brugbare i forhold til det fortsatte arbejde.

Undersøgelsen er en del af den kortlægning, der skal laves forud for den udviklingsplan, der skal være med til at løfte klyngens 6 landsbyer, hver for sig og sammen.

– Borgernes syn på vores lokalområde er vigtigt, når der skal skabes et samlet og autentisk billede af området. De folk som bor her ved bedst.! De besidder en enorm viden om det område vi lever i, og det er vigtig viden for det fortsatte arbejde, når der skal arbejdes på at udvikle hele landsbyklyngen. Derfor glæder vi os til at fortælle om resultaterne af brugerundersøgelsen siger styregruppens repræsentanter Trine Høiien Østergaard og Allan Eckhardt samstemmende

Hans Meldgaard fra DAGROFA kommer og holder oplæg. Han kommer ind på den manglende mulighed for indkøb i området. Han vil inspirere og udfordre i forhold til, om det er muligt… og evt. hvordan det kan være muligt.?

Der er ikke bare tænkt på aftensmad til hele familien. Nej der er også tænkt på underholdning for børnene. Spejderne Knud Søhane, Voerså har således lovet at være med og sørge for, at der sker noget spændende for børnene, hvis de får brug for en pause fra at høre de voksne tale, men vi håber på en bred opbakning fra alle aldre, da alles mening er vigtig – siger Trine Høiien Østergaard.

Der er lagt op til en spændende aften, hvor meninger skal veksles og folkene bag landsbyklyngen Østkystens Guld opfordrer alle til at deltage og til at tage naboer og venner med til mødet.
Der er tilmelding pga. at der serveres aftensmad. Skynd dig at meld dig til.

Tilmelding kan ske via mail : oestkystensguld@gmail.com
Eller du er velkommen at tilmelde dig på telefon:
Søren Holm Kristensen 2210 6712
Michael Christoffersen 4213 4929
Allan Eckhardt 3059 7953

FORMÅLET MED LANDSBYKLYNGER
Det overordnede formål med landsbyklynger er at understøtte nye samarbejder på tværs af landsbyer og herigennem styrke livet på landet. Derudover er ønsket, at borgere i flere landsbyer samarbejder, prioriterer og opstiller fælles langsigtede mål for hele klyngen i samarbejde med kommunen.

Landsbyklyngen Østkystens Guld blev etableret i 2017 og er et samarbejde mellem 6 landsbyer samt Frederikshavn Kommune. Projektet er støttet af Realdania, DGI og Anlægsfonden.

Gå ind på Facebook og følg Landsbyklyngen Østkystens Guld og se mere om arrangementet.

Billede1 kopier

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Borgermøde:
Vil du spise sammen med os…?'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER